torsdag 30 december 2010

High-Key


Lugnt idag...frugan ledig och vi har varit och veckohandlat på förmiddagen.
Hacke är stadig gäst nu som det verkar, satt här utanför i morse...hänger upp och ner i jordnötsklasen och käkar på!
Koltrasten väntar på sitt äpple på morgnarna.
Roade mig med att göra en High_Key på den...bara för kul!
Snart är det nytt år också...spännande det ska bli...känner redan hur det börjar dra i vårtarmen...guuuud vad jag längtar...det händer ju så mycket på våren, allting lever upp inklusive en själv då. :-)
OCH...ingen snö så man slipper riskera att dra i diket för den skull i alla fall. ;-)
Inte så mycket att rappa om idag...ska kolla lite på min hemsida om det går att hitta på något kul med den...ska skriva in rubriker och datum på Galleriet på min hemsida och "Senaste bilder"...brukar ju byta ut dem där lite då och då och lägga in nya vartefter.
Så gå gärna in där och kolla lite då och då...visserligen är det oftast bilder som legat här på bloggen men många bilder kan ju vara värda att tittas på en gång till kanske! ;-)
Ha det gott!
Ses!

4 kommentarer:

mimmi sa...

Ja fy som an längtar efter det skall bli varmare och man kan komma ut som du skriver utan att dratta omkull :)
Vilket händer några gångar när man ABSOLUT skall ner eller upp för att fota just det motivet som är längst bort ;)Sparvhöken kom igen igår och idag har den varit runt här men inte inne på tomten.Det är roligt att sitta och leka lite med bilder man har tagit ..det gör jag ofta :)

jonny sa...

hej stefan önskar dej ulla ett gott nytt år så måste du gå och möta henne på kvällen ha det vi syns o hörs rep av kameran 1500-2000 men det är billigare på hemgården jonny

Urban Rundström sa...

Hej. Kanonbra gjort med koltrasten. Jag längtar också till våren och allt därtill. Gott Nytt År önskar Urban

Henrik Hellemar sa...

Tjabba...


Det blev inget nyårsfirande i Västerås för vår del - en massa förkylningar satta stopp för det... Men - Västerås ligger kvar, likaså Nyköping, så vi får väl ta en sväng ut i naturen om våren kanske ?

Hur som helst - ett riktigt gott nytt år på dig !


Henke :)