tisdag 1 november 2011

Skator...

Större bild - Klicka på bilden!

1 november 2011

...korpar, två hjortar, talgoxar, kråkor och en liten mus som sprang förbi fötterna var dagens "framgång"!
Korparna ville jag inte ta några bilder på idag utan vill "vänta in dem" för de är väldigt skygga och lättar bara jag fokuserar med VR:n, så de får vänja sig ett tag till.
Så får jag se hur det går med dem om de blir så pass tillvanda att man kan börja "smälla" med slutaren utan att de reagerar.
Men det är spännande att sitta och titta på dem när de grejar och har sig och när de sitter och "småsnackar" med varandra i träden...kul!
En skata kan jag bjuda på idag och det är väl inte fy skam för det är en väldigt vacker fågel, underskattad enligt min mening!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Urtjusigt porträtt av en skata. Börjar bli dags att plåta Nötkråka förresten. De är 3-4 st framme nu. Bara invänta lite finare väder.

/ jocke

Fjällripan sa...

Ja men då fick du ju se många olika djur o fåglar idag. Jättefin bild på skatan, perfekt bakgrund. Sitter du i gömsle eller...?

Hilda R.B sa...

Nydelig bilde av den flotte fuglen.

strandskatan sa...

En fantastisk bild på skatan :)))
Det är sant det är en väldigt vacker fågel.
Hälsningar Halina

Bea sa...

En fantastiskt vacker bild på Skatan och visst, den är inte den första man tänker på att fota :)
Du har lyckats höja dennes profil ;)
Må gott1 /Bea

LindaElm sa...

väldigt vacker bild på skatan. och visst är dom underskattade. dock kan dom vara lite för många ibland;)

Ölandsvindar sa...

Pratade med en tjej som satt på älgpass i helgen. Mestågen strök omkring henne hela tiden och trädkryparen klättrade nästan på hennes stövlar.Får nog sätta mig på "älgpass" med kameran någon dag.

Ronnie Isacsson sa...

Definitivt underskattad som vacker fågel, i vissa vinklar blir det alla regnbågens färger i det svarta. Håller med dig att kråkorna är räddare än skatorna. Fin bild ! Själv träffade jag på ett härligt gäng Islandshästar i dimman nere i Skåne i helgen.
Välkommen in på sidan !