torsdag 19 september 2013

Namninsamlingen fortsätter...

Större bild - Klicka på bilden!


"Vi faställer gynnsam bevarandestatus" (!!!) och antalet kungsörnar 150 - 175 kvarstår trots Lena Eks uttalande i FB-gruppen "Rör inte våra kungsörnar" om missförstånd.

Nej, ett uttalande om att hon gjort fel och ändrar propositionen till samma som tidigare är det som gäller och för min del avslutar jag här och nu i och med detta inlägg.
Jag brukar inte engagera mig men detta fick mig att gå i taket och det har varit några innesittardagar med att följa och kommentera utvecklingen på FB...förslaget är ju så fruktansvärt ogenomtänkt.
Och det pågår en hel del i kulisserna för att få rätsida på det här så nu släpper jag detta och litar på "lavinen" som rullat igång och jag ska fortsätta ägna mig åt foto och naturen.

Det som berörde mig mest under dessa dagar var den gamle mannens telefonsamtal till MG om hans arbete för kungsörnarna på -70-talet och som han nu grät över att allt arbete med att stödutfodra varit förgäves...det var gripande...sitter som en gnagande tagg i den mentala sfären...att det finns såna fina och goda människor i alla fall...

1 kommentar:

Lasse Jansson sa...

Morr. Mitt namn är satt på pränt i namninsamlingen sedan några dagar tillbaka. Vi hoppas på att beslutande personer tar sitt förnuft till fånga, men å andra sidan är det ju politiker... :-(