onsdag 2 mars 2011

Trädkrypare blev det istället...


...tar nya tag imorgon igen...nu blir det teven...helt slut både i huvet och kroppen...främst nacken av att stå och glo upp i trädtopparna...det man inte hör (minihackes trummande) får man kompensera med syn och tålamod.
Såg den en gång i alla fall men ej inom fotoavstånd tyvärr...sen var det heldött hela dagen.
MEN ett underbart vårväder...klarblå himmel och dagsmeja! :-)
Annars kom större hacke och satte sig bara några meter från mig framåt eftermiddagen och började slänga bark omkring sig efter jakt på insekter i stammen.
Fick lite bilder på det men lägger ut det senare.

Ses!

4 kommentarer:

Anonym sa...

O! Du hade också en trädkrypare :)
Fina bilder som vanligt.
Mvh Halina

Sonja sa...

Oj vilka fina bilder på trädkryparen. Och stämpeln ser finfin ut. Vill du ha ett tips som jag brukar köra? Om bakgrunden för stämpeln blir så att halva är ljus och halva mörk så man har svårt att se stämpeln, då brukar jag göra en vit stämpen först, och sen en svart likadan så de hamnar i två olika lager. Sen kan du sätta den vita underst där den ska vara och markera den svarta istället och flytta den nästan ovanpå den vita. Det ska lysa fram lite, lite vitt på två sidor bara. Då syns stämpeln bra. Hoppas du förstod :-)

Kram Sonja!

Anonym sa...

Sonja: Nä...inte ett dugg...
:-) ...får vara glad att jag fick till´et som det är nu...fipplade en bra stund med att få till olika färger...trodde att man skulle göra nya och när jag gjorde nya så blev alla samma färg! Innan jag kom på att man använder samma stämpel men byter färg på denna!
Men får se om jag fipplar med det ngn gång och testar...nu är jag nöjd ett tag med denna stämpel!
;-) :-)

Steffe

Ingemar Pettersson sa...

Superfina bilder på trädkryparen, jag tycker den alltid är så snabb och glider runt stammen och försvinner.
Ha det!
/ingemar