torsdag 10 mars 2011

Glädjedödare...

...vill jag ju inte vara men bara så ni vet att det kan bli så här...bilden är från 5 april förra året!
Inget kul alls att vakna upp till sånt här...då vill man bara gå och lägga sig igen!

Annars är det lågenergi här...har inte haft något flyt alls när det gäller fåglar på sista tiden...men det blir så ibland ...var till lillhacke igår men inget...idag har jag rantat runt lite här och där men inget...trodde jag skulle få se tofsvipor, tranor men icke då...vi är inte riktigt synkade tror jag...de håller till på andra platser än de jag farit runt till idag.
I morse var det fint väder men på eftermiddan blev det ett riktigt skitväder så det var bara att dra hemåt...får se imorgon nu om det blir bättre!
Numera får man vakna på morgonen och se vad det är för väder innan man bestämmer sig för vad dagen ska ge...vädret på teve och blogg är ju inget att lita på för då blir man bara besviken om det har lovats fint väder och man vaknar till allt möjligt utom sol!

Ha en trevlig kväll!

Ses!

4 kommentarer:

i stora drag sa...

Igår hade vi regn em och kväll, sen frös det under natten och idag var det snöblandat, det som kom ner från himlen. Nu är det regn igen! Trevligt med omväxlande väder! :(
Förra året var Skåne snötäckt hela mars månad och det var ovanligt.

Ja, ja, krokus i knopp hade jag i söndags i alla fall!
Ha en bra kväll!
/Pia

Mimmi sa...

Idag vaknade man upp till full snöstorm ..igen .. igår hade vi det och även i dag .. och i morgon skall det blåsa upp till 15 ms.. så inte kan det bli en promenad dag .. även om det nu mot förmodan skulle vara uppehåll ;)

Henrik Hellemar sa...

Tjabba kompis ! :)


Idag hade jag den stora äran att få rapportera in 3 st tofsvipor till artportalen så jag sket fullständigt i att det snöade ute och var skitväder... Tofsviporna är ett vårtecken oavsett väder... :)
I lördags såg jag årets första trana när jag och frugan var på väg hem från IKEA i Göteborg... Vårtecknen börjar rulla in och jag väljer att räkna dem... :)


Henke :)

Ölandsvindar sa...

JA vädret är inte att lita på nu.Men här finns det tofsvipor och starar överallt nu. Din rördrom var fin. Hade en sådan som höll oss vaken på nätterna när vi bodde vid Långnäs i Trosa
Kerstin