tisdag 29 maj 2012

Favorit i repris!

Större bild - Klicka på bilden!

Öland - Juli 2009

Det var ett tag sen jag la in en Favorit i repris...var inne på Ölandsvindars blogg och fick se att hon varit och gått runt Trollskogen och också fotograferat vraket Swix.
Blev inspirerad och letade upp en gammal bild från ett besök 2009.
Ett fint minne!
.
Det har inte gått enligt planerna denna vecka...annat än att paketet är på väg...det som jag hade hoppats skulle hända gick inte vägen.
.
Sen så pajade glasögonen i morse...ett glas sprack...skulle räta till bågarna men tog i lite för mycket så det blir stan och optikern så fort de öppnar och beställa ett nytt glas. Grrrr...!
Sitter med reservbågar men känner nu att jag börjar få lite ont i huvudet av att de är lite för svaga...blir nog en Treo innan stan. :-(
Vädret är så där...skulle bli kallare nu är det sagt...

Ses!

2 kommentarer:

Ingemar Pettersson sa...

Hej Stefan!
Underbar bild på vraket, förstår att det är trevliga minnen att blicka tillbaka på. Hoppas att det löser sig med glasögon och "annat".
Ha en fin dag!
/Ingemar

Ölandsvindar sa...

Jag var på ett möte om naturum Trollskogen i går kväll och vi pratade bland annat om det gamla vraket (båten alltså). Det finns de som minns hur hon först låg där hel och fin, senare bröts i två delar och spolades upp på stranden i en storm på 50-talet.Bönderna i trakten köpte fartyget av rederiet och plockade det som var användbart, bl a lär någon ha en gammal skeppsklocka hemma hos sig.
Kerstin