torsdag 30 juni 2011

Lite dittan och dattan!

Större bild - Klicka på bilden!

Nötväcka - Valva äng - 29 juni 2011

I morse var det svettigt...ja, inte pga av värmen utan på en uppdatering igen på Windows Update...phuuu...som ni vet får man ju upp skylten med att starta om datorn ibland och visst den kom upp och så skulle datorn då stängas av och starta om...jodå...nog stängde den av allt...säkert i tio-femton minuter...jag vet att det ibland kan ta lite tid så jag var beredd och väntade och väntade...nämen, vad är det här...det händer ju inget!!
Aja...jag väntar väl lite till då...tog en kopp kaffe och väntade lite mera...och så var jag på väg att tvångsavstänga datorn och prexis då så mörknade det och så startade den om!!!
Visst är det svettigt med sånt?! :-)

Från det ena till det andra...ja, egentligen inte men...antar att det finns en del som har Xperia out there...och som jag skrivit tidigare så har jag ju haft problem med min...den har "hängt sig" i stort sett varje dag ett antal gånger...i bland enda upp till fyra-fem ggr...mycket mycket iriterande!!
Jag har ominstallerat och installerat senaste programvaran men icke!!
Jag mailade support en gång och fick svar att det kunde vara något som krockade i programmen...och fick rådet att använda "Moxier Mail"...men jag fick aldrig det att fungera...kom till "Ingen kontakt med servern"...eller nått sån´t.
Så fick jag nog får två veckor sen och mailade support igen och nu fick jag ett tips som jag trodde på att det kunde vara nått som skulle funka!!
Jo, så här är det...man stänger av och så startar man upp och samtidigt man startar upp så håller man ner vänsterknappen under hela uppstartsprocessen och då kommer så småningom upp en lite skylt i vänster hörn där det står "Säkert läge"...kan vara värt att testa i alla fall!! :-)
För mig har det fungerat så tillvida att den har hängt sig tre gånger på två veckor men jag har inte behövt starta om igen utan kan klicka på tvångsavstängning.
Den kom upp förut med men bara ibland...kanske en gång av fem-sex ggr...typ.

Ses alldeles strax med lite mera bilder!

Inga kommentarer: