torsdag 27 januari 2011

Tror jag gör som strutsen...


...stoppar huvudet i sanden och sk***r i allting idag...kallt o och vintrigt är det ute...visserligen skiner solen idag men har ingen lust att dra ut...är lite (läs mycket) trött på vintern nu!
Rallare var det tänkt idag men enligt Jonny så är det ingen som sett nått...så det får vara...tar en halvelvakaffe istället alldeles strax och degar vid datorn istället...sämre kan man ju ha det!
Eller rättare...jag trivs ganska bra att sitta vid datorn...love it!
Just nu fick jag mail om en kommentar från en gammal hemsida jag har som ligger och skräpar i cyber någonstans...Kina närmare bestämt...ähhh...nått j*kla spammskit...tar vi bort men så kollade jag igenom bilderna lite.
OCH...hittade dessa...kul tycker jag...från en vårmarknad 2007 i Rinkeby utanför Jönåker då vi kollade in lite strutsar de har där.
Visst är de söta...en sån där skulle man ju ha hemma och gulla med jö! :-)
Snygga frisyrer!




Vårmarknad - Rinkeby - Jönåker 2007
Nu ska jag sätta på kaffe!
Ses!

8 kommentarer:

Urban Rundström sa...

Håller med dig om att vintern börjar bli jobbig nu. Kanske inte så dumt att göra som strutsen? Fina porträtt på strutsarna. /Urban

Birgitta sa...

Fina strutsar. Här känner jag tvärtom. Fint väder och vill ut och fota men måste jobba. Tur det snart är helg!
/Birgitta

mimmi sa...

Vilken härlig frisyr ja .. men jag tror nog inte jag skulle passa i en sån .. så jag står nog över :) men skulle du vilja testa .. ta gärna en bild och lägg upp den här då ;)

Anonym sa...

Mimmi...ville du ha en bild på strutsen?? Bara å ladda ner!
Eller va d en bild på mig du ville ha å testa? :-) ;-)

Steffe

jonny sa...

bra tänk steffe var o fotade lite utmed ån.på kvällningen nere vid kusten men sparvugglan o berguven var tysta men vilka färger när solen gick ner jonny

Bea sa...

Ja, lika trist här med grå-väder och allmän leda på vädret!!
Söta bilder på strutsarna!
Må gott!/ Bea

Ölandsvindar sa...

Strutsarna är så fina men fötterna ska man nog passa sig för.I dag (fredag) är mina bilder lite sneda men jag skyller på att de är tagna med lilla fick-kameran som jag bara höll upp utan glasögona på. Men jag tränar på , hahaha!!
Kerstin

Henrik sa...

Fan vilken skön uppsyn :)
Trevlig helg!