onsdag 1 juni 2011

30000 klick!!

Fick ju se nu att bloggen passerat 30000 klick och vill passa på att ge er trogna bloggläsare ett stort tack för visat intresse och ett ännu större tack till er som kommenterar...alltid roligt att få lite respons på det man gör inom fotografins värld!
Hoppas att ni trivs här!

Nu kör vi så det ryker mot de 40!

Tack!

Ses!

8 kommentarer:

Bengts fotoblogg sa...

Mycket fina fågelbilder.

Äventyret framtiden sa...

Trivs!:)
God fortsättning!

Mimmi sa...

WOOW Vad är det för fågel.. den var vacker och den har fångat ett ordenligt måltid ser jag .. en geting .. vilken kanon bild igen från dig ... alltid lika underbart härligt att få komma in och titta på dina bilder :)
kram/Mimmi

Anonym sa...

Mimmi: Kolla inlägget under så får du svar!
:-) ;-)
Steffe

Anonym sa...

Hej Stefan.. Ja det var många klickar! Vet du jag tänkte att det var 30000 bilder på kameran, men jag antar att du har fler kameror..

Dina fina bilder lockar tittare och läsare!

Ha en fin helg..
Kram/Raya

Lasse sa...

Grattis till den "milstolpen". Det är du värd. Du är väldigt aktiv och har hela tiden massor av fina bilder !

Ölandsvindar sa...

Grattis grattis till välförtjänade antal "klick". Jag är alltid nyfiken på vad du ska presentera för fina fågelbilder. Just nu satt en rosenfink och sjöng här alldeles vid uteplatsen. Tyvärr var den inte vackert utfärgad utan ganska grå.
Kerstin

Beauty Of Nature sa...

Grattis och fler blir det :-) som vill titta in här och se dina vackra fotografier, många av fågelarterna du lyckats få på bild, ser jag för första gången här på din blogg, och därför är det alltid spännande att se vad du har "fångat" till nästa inlägg./ soliga hälsningar Maria