lördag 18 juli 2009

Öland idag...


En stadig frukost är en bra start på dagen och nog är det stadiga frukostar här på pensionatet allt! Bra att kunna äta direkt på morgonen så där utan att tänka på vad man ska handla till frukost. Man står sig nästan hela dagen.
Långe Erik stod först på programmet och mycket folk var det där så vi var inte kvar så länge utan drog till Trollskogen men gjorde ett stopp vid Neptuni åkrar och fint där med med kalkklipporna som skjuter ut i havet som plattor...häftigt!
Trollskogen gick vi rundslinga på 4,5 km och halvvägs fanns ett förlist skepp från början av 1900-talet...där blev det lite bilder!

Sen fortsatte vi till de förvridna tallarna som gett namn åt skogen...på grund av de vindar som blåser in från havet och "vrider till" tallarna till fantastiska formationer.
Varmt var det idag med men lite mer blåst från havet än igår fick vi på oss men rundslingan sög kraft och must ur benen på mig så det blev rätt så svettigt ändå...känner att man börjar komma upp lite i åren nu. Huga!

Ja, där gick dagen utan att man hann reflektera så mycket över vart tiden tog vägen...hungern började göra sig gällande...sonen var sugen på pizza så då blev det en sån och jag köpte lite frukt, vindruvor, bananer och lite sånt...var inte så jättehungrig.
Och vilket regnväder det blev...skyarna öppnade sig...blixtar och dunder, fascinerande att se och vara med och se när blixtarna ljungar över himlavalvet.

Bilden är från igår och Byrum.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser att färgerna är lite fel på himlen här...får skylla på laptopen...

Steffe

Steffe sa...

Sådär...drog ner färgerna på himlen lite...svårt att veta med laptopen...helst ska man nog inte göra något med bilden på den annat än kanske lite kontrast och skärpa upp.