onsdag 1 februari 2012

Havsörn

Större bild - Klicka på bilden!


Känns som en fin avslutning på säsongen (?)...och de många timmarna som varit... OM det nu inte blir någon mer örnkontakt...vi får se...hela februari är kvar så chanserna finns!
Nu undrar ni kanske varför det inte finns så mycket helbilder på örnarna...men tanken var att jag ville ha porträtt eftersom jag tidigare fotat örn i helfigur...så det är helt medvetet.
Så igår fick konvertern sitta på nästan hela tiden...hade den väl borttagen ngn liten stund och tog på Kungen några bilder...tror jag...minns inte riktigt men det ser man ju på exifen om man vill kolla det.
Ja, att man sitter och tänker på vad man gör och hur är ju det minsta man gör...spänningen ligger liksom på topp...allt går av bara farten på auto och man vill bara ha bilder...problemet igår var också att jag inte fick till det riktigt med skärpan...vet inte varför...tror att fokuseringen blev lite lurad av att ljuset kom in snett framifrån vänster och solen på väg ner med motljus så det blir ett sånt där "skimrande" ljus eller hur man ska uttrycka det och det blev svårt att få skärpan exakt där jag ville ha den men va fasen...bilderna är jag nöjd med absolut men mina krav blir större och större...helt klart!
Det som vore kul är ju att man efter ett tag lär känna de olika individerna till utseendet...skulle tro att de är återkommande i det att de har sina revir så det borde vara samma som kommer tillbaka hela tiden.
Så kanske man kan ge dem namn...ett namn är klart i alla fall...en ska heta Snusen! Nä, jag skojar! ;-)  :-)
Fast...ehhhh...(tänker tanken kanske...)
31 januari 2011

5 kommentarer:

Kungsfiskaren sa...

Grattis, grattis Stefan!
Vilka bilder och vilka möten, som balsam för själen.
Dina senaste inlägg är helt underbara, härligt att du får utdelning för allt slit.
Ha det!
/Ingemar

Fjällripan sa...

Fantastiska bilder!! OJOJOJ! Skulle mer än gärna komma o hälsa på i ditt gömsle, om det inte var så himla långt :) Det är ju bara att hoppas att säsongen inte är slut än...:)

Edwin Sahlin sa...

Otroligt läckra bilder Stefan! /Edwin

LindaElm sa...

ja vad ska man säga.. känns bara som jag upprepar mig ;) Men otroligt vackra bilder och vilken känsla det måste ha varit. STORT GRATTIS till jäkligt fina bilder och att du fint så kungligt besök ;)

Robert Wagter sa...

Hi Stefan,

Brilliant those eagle photo's. They always look so fierce!

Regards,
Robert