torsdag 23 februari 2012

Äntligen...

Större bild - Klicka på bilden!

23 februari 2012

...har jag skrivit ut bilderna och köpt tavlor så att jag fått upp mina örnar på väggen...det tog lite tid men nu är det gjort...!

7 kommentarer:

Niklas Johansson sa...

Trycker på "gilla knappen". Det blev fint på väggen med örnarna.
/Niklas

AnnaKK sa...

Hejsan!

Har kikat igenom dina senaste inlägg. Mycket spännande på åteln! :-) Örn har jag bara sett i luften några enstaka gånger och på ganska långt håll dessutom - men det var mäktigt bara det, tyckte jag. Men det vore ju verkligen en upplevelse att få komma en sådan fågel riktigt nära.

Fina tavlor du gjort!! Jag är fullkomligt urusel på att få tummarna loss till att göra något av mina bästa foton - skulle ju egentligen vilja göra förstoringar av åtminstone några. Men det blir på sin höjd några papperskopior i normalstorlek beställda från Fujidirekt... Som sen blir liggandes i kuvertet de kom i, i nån byrålåda eller så... <:-)

Robert Wagter sa...

Way to go! Looking good. We should make more prints; much nicer than seeing them on the screen.

Regards,
Robert

Fjällripan sa...

Så snyggt!! :)

Matts sa...

Härligt Stefan...kommer att göra sig utmärkt på väggarna.
Får mina ryck emellanåt och ramar in mina bilder. Har en tanke att fylla en av väggarna i vardagsrummet enbart med egentagna fotografier...det går vääääldigt sakta, men det står inte helt stilla. Kör ett koncept på ramen "ribba" från IKEA och utskrifterna sker hos Crimson.

Ölandsvindar sa...

Jag beställde några bilder från Crimson, men tänkte inte till ordentligt innan utan beställde ett format där det inte finns några färdiga ramar. Dumt!Det blev ganska dyrt att lämna in för inramning. Man lär sig något hela tiden!
Kerstin

Patricia sa...

Snyggt