söndag 14 juli 2013

Veckan som varit...

Större bilder - Klicka på bilden!

Vägen in till blåbären - 13 juli 2013

har varit lugnt...förutom den där förb...grymmade bilfirman jag köpte bilen av...jag sliter mitt hår som jag inte har...har ju fått nya problem med bilen och mailat dem för en vecka sen och påtalat vad det gäller och de svarar inte på mail...läskvitto i bästa fall men det finns en kvinna där som är duktig på att svara (än så länge?) men som egentligen inte har med problemet att göra men som ändå svarar och säger att jag ska höra av mig om inget händer OCH...inget händer!! :-(
MEN alltså...man kan väl svara och ge ett besked om att vi hör av oss och meddelar dig om vad vi ska göra med det...nä...inte ett skit utan man ska gå och undra och undra om vad ska hända?
Ska de bara skita i det och vad är garantierna värda...liksom? Så j...a sur jag blir på eländet!
Nä, det var en riktig skitbil jag köpte...jaja...men nu är det som det är och jag (de) måste fixa det här först innan jag går vidare i tanken på om jag ska byta eller inte...kan ju inte lämna ifrån mig den som den är nu...typ...!
Ska man behöva skriva till ARN...?
Har jag ju absolut ingen lust med men kanske blir tvungen! :-(
Två servicerådgivare och säljaren som sålde bilen som dessutom äger bilfirman och är VD...har jag mailat men inget händer...endast läskvitto...och till råga på allt så nämnde jag detta problem förra gången det begav sig men av ngn anledning "glömdes" det bort...jag var ju glad att överhuvudtaget få bakluckan fixad i första hand men det nya problemet har eskalerat...nä,...nu blir det bara gnäll...vi slutar där och...annars...jo, men näää... inget speciellt har hänt...fågelsången har efter midsommar tystnat som det brukar göra...inga tokobsar rappade förutom dvärgörnen i Hjälstaviken men jag ids inte dra på den...snart stundar semestertider för frugan...fem veckor och inget är planerat...ännu och troligtvis blir inget planerat heller utan dagarna får komma som de gör ändå...skönt det med!
Ev en tripp till Öland kan det bli tal om...vi får se...

Rabarberpaj i miniform är på g!
Måste tänka på vikten...kämpar och kämpar...för några veckor sen 93,5...nu 89,6 i morse...jag tänker 4 kg smörpaket...inte illa!!! :-)...det går åt rätt håll i alla fall men ack så trögt...fast det går ändå neråt! :-)
Ha en fin söndag!

1 kommentar:

Ölandsvindar sa...

Det är kämpigt det där med vikten och alla förslag på dieter som dyker upp. Egentligen är det ju så enkelt! Man äter mer än vad man gör av med. Suck! Det är urdåligt att inte bry sig om sina kunder och inte svara på mail direkt! Det var A och O när jag jobbade att alltid svara även om man måste skriva att det tar tre veckor innan vi hinner åtgärda ditt ärende eller liknande. Ha det bra! I morgon ska vi ta en "semesterdag" neråt södra delen av ön igen.
Kerstin