fredag 5 december 2008

340


Idag var jag ute och åkte en sväng men inget roligt alls var det...mörkt, grått, tråkigt väder...hem igen och jag tänkte att jag går ut på uteplatsen och sätter mig en stund med kameran i beredskap och fåglarna verkar ha vant sig vid att jag sitter där på "lådan" och kollar in dem...helt plötsligt uppenbarade sig denna sötnos...kan det vara en stegis tro!?
Fan va kul alltså...det är första gången jag ser en sån...den satt en stund där och brydde sig inte om mig men sen flög den ju naturligtvis och mörkt var det som sagt så den är tagen på ISO 6400 så jag har brusreducerat och skärpt upp enbart själva fågeln lite så gott det gick...inte världens miljö med grenar och skit men en stegis är det i alla fall!! :-)
Och solrosfrö var laddat...där ser man!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jasså nu har dem hittat till dig. Kanske har de tagit paus hos Sonja och flugit till dig istället. :D

Anonym sa...

Jepp... :-)

Anonym sa...

Jäklar vad kul Steffe. Fortsätt att ha påfyllt med solrosfrö och håll koll. Dom är ofta fler än en, även om jag nog sett att dom verkar skicka fram någon ensam först. Plötsligt sitter det 10 st i samma buske.
Har dom blivit lite vanligare tro? Jag hade inte heller sett dom vid frömatarna tidigare.

Anonym sa...

Verkligen kul. Jag har aldrig sett någon men jag hoppas att jag snart får. Grattis till både mötet och bilden. Jag tycket den såg helt okei ut. I alla fall i detta lilla format :)

mvh // johannes

Anonym sa...

Tack Sonja o Glännman!

Anonym sa...

Utan grenarna hade ju bilden blivit platt ju. Jättefin bild på steglitsen! :)

//M