lördag 3 december 2011

Inget speciellt...

Större bild - Klicka på bilden!

Hemma - 3 december 2011

...frugan jobbar helg och själv har jag varit en sväng till Ryssbergen idag men inga, varken tofs eller stjärtmesar syntes till...hackspett såg jag och så de vanliga då...svartmes, talg, och blåmesar...drog hem efter ett par timmar tomhänt och gick ut på uteplatsen istället och fotade blåmesar bl.a.
Inväntar måndagen då vi ska ut och installera kaminen...hoppas nu att den funkar och ger den värme jag förväntar mig...annars vetefan!
Två minus hade vi i morse och frosten låg vackert på marken men det blev ganska så snart mildväder igen...får se vad den kommande veckan har i beredskap när det gäller om det ska komma snö eller inte.
Förra året vid den här tiden hade vi full vinter!
Bilden nedan är tagen 3 dec 2010...

...en gråmulen dag och möte med "kungen" vid Brandholmen...det blev en tripp till något lite mer än en vecka senare och en underbar dag med ca 10 minusgrader och solen sken...fick kanonbilder på kungen den dagen!En riktigt trevlig lördag önskar jag eder!

Ses!

3 kommentarer:

Kungsfiskaren sa...

Hej Stefan!
Vilka bilder på kungsfiskaren, helt underbara. Hoppas att du får den värmen du behöver i gömslet, det borde ju inte vara några problem med den fina kaminen.
Ha en fin kväll!
/Ingemar

Fjällripan sa...

Så otroligt fina bilder på kungsfiskaren, vilken vacker fågel!! De finns nog inte här uppe...

Bob Bushell sa...

Those Kingfisher images is the work of a genius.