lördag 25 december 2010

Hugo



Inte lätt att ta bra bilder på katter...vet inte hur många bilder jag tagit på mina två och inte tyckt varit bra...men denna gillar jag...som porträtt betraktat.
Sen är det väl alltid roligare att ha s.k. actionbilder kanske men det är ju så himla svårt att inte få med något stols, bordsben eller matta eller vad det nu kan vara som stör i bilden.

6 kommentarer:

mimmi sa...

Men visst blev den bilden jätte bra :) och ja det är svårt att få till en bra bild på ens husdjur .. jag har försökt många många gånger :)
Jag måste få tala om att sparvhöken kom tillbaka idag ..men de bilder kommer upp ikväll då vi måste ner till min dotter snart..så min make och jag stod och bara klickade och klickade på kameran :)

Christer K sa...

Men det blev ett fint porträtt på din katt. En personlihet som ligger och poserar så fint...
Lugn och fin bakgrund.

Jobb igår så det blev lite stirrigt, får önska en God Jul i efterskott. Lägger tonvikten på att önska ett riktigt GOTT NYTT FOTOÅR med många fina bildtillfällen.

Mvh Christer K

K.E. sa...

ja det är svårt att fota husdjuren.men det gick ju bra för dig ändå på den fina katten...sparvhöken kom i dag oxå så vi fick slåss om bästa platsen vid fönstren..när vi fota den j dag..vad vi såg fick han ingen liten fågel i dag häller..men han kanske kommer i morgon oxå och försöker så det blir att hålla utkik...

Urban Rundström sa...

Jag har försökt att fota vår katt också, men de är som kråkorna. De anar att något är i görningen och då ser de konstiga ut på en gång. Fina bilder från Nyköpingsån. /Urban

NatureFootstep sa...

det var mig en röd katt. Riktigt fin ju. Ser ut som en riktig personlighet.

God fortsättning.

SonjaC sa...

Han är verkligen vacker. Fint fotat.

Hälsningar Sonja!