måndag 5 mars 2012

Frostig morgon

Större bild - Klicka på bilden!


5 mars 2012

8 minus i morse och en sväng till gömmet blev det men inga större ovationer...hundra kråkor, trettio korpar...en örn som kom och vände i luften...det var allt för dagen...nu får det nog vara bra för min del...nu är det våren som gäller och allt med det.
Längtar ut ur bunkern! :-)


6 kommentarer:

Ingemar Pettersson sa...

Hej Stefan!
Underbara bilder från den frostiga morgonen. Förstår att du "längtar" ut ur bunkern. Innan midsommar så kommer du att längta in igen. Den är enastående bilder som du har tagit därifrån denna vinter!
Må väl!
/Ingemar

Bea sa...

Vintervitt och frost är vackert!
Vi har haft dessvärre ännu kallare nätter och i natt väntas kvicksilvret krypa ner till närmare -20 ....brrr
Men vackert är det när träden frostas :)
Må gott / Bea

Henrik Hellemar sa...

Tjabba...


Nu blir jag riktigt avis på din blogg - jag vill också ha reklam med en snygg tjej i bara BH:n... :)

Frost är vackert - om jag fick välja så skulle jag inte ha nåt emot 1 månads ledigt nu med frost varje morgon... Jag känner att den här vintern bara rann förbi utan att jag hann med att fotografera som jag ville - allt berodde givetvis på allt för mycket jobb... Men nu satte jag ju ner foten i backen ordentligt och hoppade tillbaks till skolbänken, så nu hoppas jag få lite mer tid med kameran - och möta våren... Smått ironiskt - jag och barnen åkte till Hornborgsjön igår och kikade, men inga tranor hade anlänt, men när vi kom hem och jag kikade på Svalan så hade de första tranorna noterats vid 15-snåret - alltså typ en timme efter att vi hade åkt hem...

Hur som helst - du ska inte klaga över bunkern för den har verkligen gett dig massor av kanonbilder som jag verkligen har dregglat över av avund, men visst förstår jag dig också - så töm minneskortet, putsa linserna, ladda batterierna och smöra några mackor & koka kaffe och ge dig ut och möt våren - vi väntar med spänning på dina bilder och härliga texter !


Henke :)

Anonym sa...

Vilka fantastiska vintertavlor du gjort. Jättefina. Nästan så man vill ha mer vinter. Men bara nästan haha. Sitter nog hellre i solen och njuter av dina bilder. Ha det gott.

Sylwia Grabinska sa...

wow!
vilka fina bilder!
Underbara!

Laila sa...

Men så otroligt vackert du fångat frosten! Nu blir jag lite avis... Att jag inte jaga iväg med kameran som jag tänkte i morse. ;-)