söndag 26 augusti 2012

Minnesanteckningar...

Större bild - Klicka på bilden!


Jisses vilket jobb det har varit att få ordning på allt! Men nu, snart så...nu är det bara finliret kvar och att få till mackapären som ska hålla gluggen så den går att svänga utan att motljusskyddet rör på sig...en liten delikat historia ska det bli...och det roligaste att jobba med ety att få till väggar och tak har varit ett riktigt jäkla slitgöra...är efter två dagars lugn fortfarande ledbruten..."i´m to old för this shit"...dörren kom på plats i fredags...och ett par mindre väggskivor till ska in.



25 augusti 2012

6 kommentarer:

Ingemar Pettersson sa...

Hej Stefan!
Skönt att se att du börjar bli färdig trots att det har varit grymt slit göra. Tänk så många underbara dagar du kommer att få där. Skall bli så spännande att följa!
Ha en fin dag!
/Ingemar

tobias sa...

Det ser ut som ett gediget arbete bakom detta bygge, förstår att det tagit musten ur kroppen. Men det är det roliga med projekt man har (oavsett vad) allt jobb och alla förberedelser är åtminstone halva nöjet och tänk vilken lön för mödan det kommer sen. Kommer du ändra folkbokförings adress sen eller :)

Laila sa...

Vem vad fint! Ska bli spännande att se vad du kan fota därifrån. Är det nära från där du bor?

Unknown sa...

Snyggt jobbat. Kul att se. Lycka till med framtida sittningar. Blir säkert många och långa. Men med fina bilder i kameran. Härligt.

Birgitta sa...

Spännande! Är det enbart för fåglar eller ska du spana på annat också? Ska bli kul att följa.
/Birgitta

Anonym sa...

Ingemar: Tack för kommentar!

Tobias: Jo, kanske man ska sätta upp en postlåda där! ;-)

Laila: 2,5 mil ca...

Camilla: Tack för din kommentar!

Birgitta: Endast örnar - havs o kungs men visst dyker det upp en räv så...eller vildsvin...eller hjortar så...ja, typ...