lördag 22 oktober 2016

Inspirerande höstdagar...

Större bild - Klicka på bilden!

Älskar gamla bilskrotar, gamla fabrikslokaler och övergivna platser och såna här miljöer...gå och strosa och filosofera...testa olika grejor, inställningar med kameran...leka lite med kreativ inspiration från höstens underbara färger...inspirationen tar sig även uttryck i svartvita bilder.
Kul att variera sig lite...synd bara att man inte gör/hinner det oftare men men det är det här med att prioritera... det konkurrerar med fåglarna och de går före.
Har använt olika tekniker både med kamera och dator.
Vädret idag är duggregn och bara 3 plusgrader plus blåsigt...det blev ett första besök på Jula på förmiddan och kolla in lite vad som finns där...och då rök det ju några hundralappar ur kortet förståss...hmmm! 
Att det ska va så svårt att bara gå in i en affäroch kika...nädå...det ska handlas...det finns alltid något som man bara måste ha med sig hem...typ!


Mellan Husby och Bettna - Alla bilder.

1 kommentar:

Lasse Jansson sa...

Varje gammal bräda och spik ger karaktär och inspirerar till fotografiska äventyr. Den grådassiga himlen påverkar inte denna typ av bilder på något negativt sett och då är det extra roligt att ge sig hän bland den sista höstfärgerna i lövträden. Fint!