onsdag 12 oktober 2016

Det händer alltid nånting...

Större bild - Klicka på bilden!

11 oktober - 2016

...har "lånat" rubriken från Öland...passade bra till mitt inlägg för dagen också...hoppas det går bra K...? ;-)
Igår en bra dag...domherre - han, hon...några korpar, hackspett och övriga vanliga småttingarna som brukar komma plus då vråkarna en tre - fyra stycken som jagar varandra runt nejden och gläntan och som ni såg i förra inlägget så drabbar de samman då och då.

Apropå PostNord förresten, från det ena till det andra...för å skriva om nått annat än fåglar...och datorstrul (sic!)...har själv ännu inte upplevt deras försämrade effektivitet men läst mycket om andra som drabbats...såg igår reklamen "Vi levererar"...det var humor på högsta nivå...jag skrattade högt...och det är skönt att få skratta av sig ibland!
Eller det här..."Det kommer som ett brev på posten"...ja, det var länge sen...!
Jo, förresten...vi har nog fått en försämring här med i kvarteret faktiskt...tidigare kom posten vid middagstaget...nu kommer den vid två - tre-tiden och det är väl en reel försämring att tala om...jaja...huvudsaken att den överhuvudtaget kommer fram...det är viktigast!

Sen en sak till för idag: Obama är den bästa presidenten ever...! Gud bevare oss för Trump...!

12 arbetsdagar kvar!

Ses!

2 kommentarer:

Ölandsvindar sa...

Det går så bra! Låna på du. Pratade just med vår brevbärare för några dagar sedan. Hon hade svårt att vänja sig vid den isblå nya bilen. Hon gillade den varmgula bättre. Så länge vi får ha henne kvar flyter det på bra med vår post en man vet aldrig...
Jag korrekturläser just nu fast ingen jäkel bryr sig längre om det fattas en bokstav. Det sitter i ryggmärgen. Bara jag som bekymrar mig om något blir fel i hembygdsboken (+ plus en gammal petimetergubbe vars åsikter jag inte fäster så stor vikt vid).
Ha det och stå ut i tolv dagar till.

Ölandsvindar sa...

...en man vet aldrig,,, ska förstås vara men man ... så gick det med den korrekturen.