lördag 24 september 2016

Veckan...

Större bild - Klicka på bilden!


Muppofånen la av häromdagen…det blev en utgift för en ny, katterna till veterinärn i veckan...kattpestsprutor och blodprov på äldsten för att kolla njurar som låg på gränsen...nytt foder anbefalles som han ska få vid nästa besök och då blir det te å ta bort tandsten och ny utgift…pengen bara strömmar ut ur bankomatkortet så fort man går innanför dörrn till vet…blåskärm på datorn…åsså strulade nasen…fatta att man blir lite (läs mycket) less!
Nasen blev nerplockad efter att jag suttit ett par timmar och försökt få ordning på´t men icke... nu går jag tebax te att backuppa med såna dära som på bilden...bara å koppla en sladd i burken och till den på bilden så visar det sig som en ny mapp/disk...än så länge begriper jag mig på dem men nasen...krånglig, strulig att installera och begriper jag mig inte på´t utan att jag måste kontakta datakillen varje gång den strular så lägger jag ner.
Räcker med att han får fixa burken varje gång det är något med den. 
Peppar peppar så har den rullat på bra ett tag nu...men igår blev det blåskärm och omstart men inget mer...phuuuu...men man vet ju aldrig vad den ska hitta på och säker kan man ju aldrig vara.
Satt och skrev ett skriptum, ett halvt A-4 och rätt vad det är så lägger burkfan av...blåskärm...och allt försvann...jaha liksom...bara å börja om och inte kommer man ihåg exakt hur man skrivit heller...

Idag är det mulet och det till och med regnar just nu...behövligt efter den långa och fina perioden av vackert väder vi haft.
På tal om muppofånen...vilken rulle (4G) det blev mot den gamla som laggade, hackade, startade om i tid och otid och inte gick det att uppdatera..."Finns inte tillräckligt med utrymme" trots att jag tagit bort en del icke behövliga appar och annat utrymmeskrävande "skit"...varje sida tog väl en 20-30 sek att öppna...men nu flippar det bara till och sidorna öppnas med en gång...gött! 

Snart blir´e äppelkaka!

23 arbetsdagar kvar!

Ses!

Inga kommentarer: