torsdag 20 september 2012

Nu samlas det i ladorna...

Större bild - Klicka på bilden!



...nötskrikorna har fullt upp med att hamstra käk för vintern och det skriks både här och där i skogens alla vrår...och ibland så måste man ta en paus och då passar fotografen på att ta ett par bilder på den vackra fågeln.

20 september 2012
Nymålad koja och det blev en lite lustig sak av det också...kompisen och jag grejade med lite av varje i de förberedelser som är innan det blir skarpt läge så att säga...en sak som kom på tal var om vi skulle måla kojan eller inte...men vi kom överens om att det var överkurs och det skiter vi..."men om bonden håller med färg så visst kan vi väl måla så det ser lite trevligare ut...apsolut..."...och precis när vi sagt det så kommer ett mess till min mobil..."om ni vill måla så har jag färg"!!...Sic!! Jamen...alltså...hörde han det där eller vad...? Har inte nämt ett ord om någon målning...så kan det bli ibland...!

4 kommentarer:

Ölandsvindar sa...

Här är det nötskriketrafik dagarna i ände nu till våra ekar på tomten. Spanar lite ibland ifall det skulle dyka upp någon nötkråka också. Snygga bilder som vanligt! Och rolig berättelse om markägaren och rödfärgen. Sån´t där händer ibland. Konstiga sammanträffanden eller kanske någon form av kommunikation som vi ännu inte känner till. Vi ska inte tro att vi vet allt!
Ha det!
Kerstin

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Fina bilder på nötskrikan,tycker själv det är väldigt svårt att komma den nära,väldigt vaksam tycker jag.

Unknown sa...

Underbara bilder på nötskrikan. Blev ju fin fint det där ju :)

Fjällripan sa...

Haha vilket lustig sammanträffande, fint blev det! Å fina bilder på nötskrikan :)