onsdag 24 juli 2019

Fina möten igår med två ormvråkar...

Större bild - Klicka på bilden!

...bägge satt kvar och så fint när jag kom åkandes...den första på gröna bilderna hade jag en bra stund tillsammans med...hör inte till vanligheterna att de sitter kvar så där...för det mesta...ja, nästan alltid...så fort man stannar med bilen och drar ner rutan så har de dragit.
Väldigt svåra att få bilder på dem så här ute i det vilda om man jämför med kojan där det är lite lättare att plåta dem.

Det ska visst bli varmt nu ett tag...uppåt 30 grader är det sagt...phuuuu, blir till att hålla sig inne eller i bilen med AC:n på full speed...igår när jag stannade så hade jag fullt med flygfän runt bilen och när rutan var nere så kom de in i bilen också...bromsar, flugor allt vad det kunde vara...ja, alltså...irritéer...minst sagt...näää, gillar inte!

Skåpluckorna till köket kom igår och jag drog dit och hjälpte till att montera dem på eftermiddan...snyggt målat det blir med sprutmålning...släta och fina...värt pengen faktiskt...ett jädrans jobb att göra själv men garderobsdörrarna som jag målade gick över förväntan bra inte så mycket att slipa på mer än att rugga upp den gamla färgen och sen rolla med en liten skumgummiroller som det blev en fin yta av...

Nu börjar det skönjas slutet på renovering och flyttbestyr och snart är vi inne i augusti...den här sommaren...som ju ännu pågår...men tiden fram till augusti har dragit iväg så snabbt så man hinner ju inte med...hösten nalkas och vi funderar på en tripp till Öland framåt slutet augusti in i september med behagligare temperaturer...får se vad det blir.
Ripsasvängen på slutetEtt gärde vid Lövsund
23 juli - 2019

Inga kommentarer: