torsdag 16 februari 2017

Tre härliga, soliga dagar med hökugglan...

Större bild - Klicka på bilden!

Laggarbo - 14 februari - 2017

...den här veckan...men igår blev det för hökis en dag som väl antagligen tog en ända med förskräckelse.

Men först ...det är vår i kroppen - solen äntligen, efter alla mulna dagar som varit en längre tid nu...värmer åtminstone på dagen, fast i morse var det 7 grader kallt men solen lyser nu i alla fall och värmer förhoppningsvis upp under dagen.
Och som sagt var...tre dagar med hökis...och den är dagaktiv...igår blev det bom för mig... men fotokompisen var kvar lite längre och rapporterade senare på eftermiddan via mess två havsörnar och en kungsörn som slog ugglan men den klarade sig förhoppningsvis enär de fick syn på fotokompisen och drog...och ugglan (och örnarna som slogs sinsemellan om ugglan) lämnade efter sig en hel hög med fjädrar..och sen drog ugglan iväg in i djupa skogen och slickade sina sår antar jag...hoppas verkligen att den klarade sig men så ser det ju ut i naturen och det är ju på naturens villkor såna saker utspelar sig...men fan att man inte fick vara med om denna upplevelse...det hade varit nått...fast jag tycker såååå synd om hökis, vilken chock det måste varit...huuuuhhhh...!
Fast det är ju lika synd om den söta lilla musen på bilden...egentligen...äta eller ätas...så är det ju.

Underbar tid har vi framför oss nu med vårens ankomst...härligt, härligt och framför allt...känns rätt så skönt å slippa bunkern...faktiskt! :-)
Var sak har sin tid...

Nu ska jag fortsätta jobba med hökbilderna...lägger nog ut dem i morrn...ni får nöja er med denna svartvita idag...  :-) 

Ses!

Inga kommentarer: