onsdag 7 januari 2015

7 januari - 2015

Större bild - Klicka på bilden!


Nu har det kommit liiite snö och det tackar vi för men liiite mer vill vi nog ha...!
Här är några av dagens bilder...en dag som var lite avslagen då det efter elvataget dog ut i stort sett helt men ändock hade jag örnbesök, 4 - 5 stycken på förmiddagen innan elva...man blir ju lite bortskämd...om det inte kommer några örnar undrar man ju vart fasen de tagit vägen...men det är ju så...det finns inga garantier att de SKA komma varje dag...absolut inte...OCH INGA STÖRNINGAR, hade jag idag heller...tack för det...jippiiiiiie...!!!! :-) :-)
Höjdaren var ju när det kom en helikopter och ryttlade (vet det heter hovra men tar det på fågelspråket) bortanför mot skogen och skulle väl titta på örnarna men de försvann ju som en avlöning när den ställde sig still...och så var den dagen all! Jaja...så kan det va ibland...! Ba å kom igen...typ...!
Ses!









2 kommentarer:

Fjällripan sa...

Häftiga bilder! Så otroligt mäktigt att få se dem i verkligheten så där!

Klas sa...

Med mina ögon är du inte bortskämd utan välsignad av dessa fina fåglar. Action på hög - nåja, låg nivå då - och på samma gång ögonfröjd. Tänker på fyran. Kanske vi i södern nån gång får samma fina utveckling av örnstammen som den nord- och mellansverige redan haft.
/ Deerhunter