onsdag 30 januari 2013

Havsörn

Större bild - Klicka på bilden!

21 december 2012

Nya tag på g...förhoppningsvis står oss vädret bi lite mer än vad som hittills varit med lite lagom slöjad sol och några graders kyla...tanken är att köra några dagar nu med de utsikterna vad gäller vädret...trögt har det varit med örnar en tid nu...ingen förklaring kan ges, vilken anledningarna kan  vara...mat på annat håll kanske, någon form av störning vid kojan som blänk eller något annat oförklarligt!
Med tanke på den sista örnbilden där den gick ner bakom myrstack och hoppade några gånger för att sen dra kvickare än fort!
Vi har nu flyttat allt "lockbete" till höger igår...enär ljuset, när solen lyser, kommer precis rakt framifrån och det är sämsta tänkbara för att få bra bilder...helkasst rent ut sagt...med den nya lösningen så räknar vi med att "ljuset räcker längre"och alltså kommer mer från sidan och räcker längre än fram till mitt på dagen.
Igår var det förresten två örnar på isen och vråken satt på en gren och de sedvanliga kråkfåglarna då förståss.



4 kommentarer:

tobias sa...

fjäderdräkten har en färgskala helt i min smak.. jag gillar verkligen brunt

Ingemar Pettersson sa...

Så läckert!!
Hoppas ni får många spännande möte fram igenom.
Ha en fin dag
/Ingemar

Antonio Pesk@ sa...

Preciosa entrada.
Un saludo amigo.

Klas sa...

Vacker fågel i dramatisk pose sätter sig på en festligt utformad gren täckt med pudersnö. Lite snöande i bakgrunden och hela härligheten väl fotograferad. Bockar, tackar för denna fina blogpost. / Deerhunter