onsdag 31 december 2014

GOTT NYTT ÅR!

Större bild - Klicka på bilden!


Årets sista skälvande timmar är i stundande och dagen tillbringas mestadels framför datorn i lugn och ro med fikapauser då och då med livskamraten, när det suger i kaffetarmen och det gör det ofta :-)...Alex o Yanni hänger med i stort sett i varje skeende som vi företar oss...mycket bus, speciellt Yanni som jag tror har både Adhd och damp...fattar inte hur mycket energi en katt kan ha...önskar jag kunde få bara en bråkdel av den energin han har överfört till mig...och nyfikna är de på allt som rör sig och inte rör sig :-) ...vila för dem blir på kvällen när vi sätter oss i soffan, då kryper de upp hos någon av oss eller på varsitt knä och "motorn " drar igång...packningsbestyren är i avtagande och det är så skönt att det har kunnat bestyras utan stress och strul...men det är ändå en hel del kvar att göra men som vi tar på det nya året.
Året är som sagt snart till ända och det har varit ett år med både dur och moll...frugan började på ny kula och även gått ner i arbetstid...Hugo, vår älskade lillekatt for till katthimlen av en svårdiagnostiserad sjukdom och en del annat dittan och dattan som jag lämnar utanför här...på fågelfronten har det varit ett bra år med Kaspiska på Mörkö och både förra vintern och denna vinter har varit framgångsrik med både kungsörn och havsörn, mer havsörn på grund av en ny plats med mera öppen terräng vilket har varit ett lyckodrag, ett heldagsbesök vid Knuthöjdsmossen och smålommarna där var helt fantastiskt underbart, för att inte tala om dubbelbeckarna uppe vid Stekenjokk...en höjdare som jag kanske gör om...en kul tripp överhuvudtaget med vackra fjällvyer och sköna bilvägar att åka på...gillar, gillar...det var bara några axplock vad som varit under året.
Det kommande året är ett oskrivet blankt blad...inget speciellt planerat annat än att vi i mitten på januari har flyttat till en ny lägenhet vilket jag/vi ser fram emot...det ska bli så härligt med allt i ett plan...nu har vi ju övervåning, mellanvåning och källare med ytor som vi inte använder alls...källaren är i stort sett tom på grejor...så radhuset är ju lite för stort för oss egentligen...

Annars så får man väl hoppas att det inte händer något katastrofalt...förhoppningarna är väl att mesta ska förlöpa som vanligt, att hälsan står still, bilen rullar på, katterna får vara friska, frugans höfter läker på och blir bättre och bättre och att även hennes hälsa står henne bi.

Hoppas ni följer med här på bloggen nästa år också!
Inga förändringar utan det rullar på som vanligt!

Och därmed önskar jag er en trevlig kväll och ett
RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!

Vi ses nästa år!

6 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Gott nytt år till er båda ,Nette

Klas sa...

Önskar dig (och frugan ) gott nytt år! Alltid roligt komma hit.
/ Deerhunter

Lasse Jansson sa...

Gott Nytt År! Tack för årets alla fantastiska bilder och jag håller tummarna för att kommande år blir minst lika produktiv för din del.

strandskatan sa...

Gott Nytt År!
Tack för alla fina kommentarer och möjlighet att njuta av dina vackra bilder och fin blogg :)
Halina

Fjällripan sa...

Önskar dej detsamma!! :D

Ölandsvindar sa...

JA, tänk att vi hänger med! Jag kommer ihåg hur syrran och jag på 1950-talet tyckte att år 2000 var något som bara fanns i fantasin och som vi då inte trodde att vi skulle få uppleva.Tja, det har väl hängt på ett hår några gånger men här är vi nu och kan skriva 2015!
God fortsättning till er!
Kerstin