onsdag 7 maj 2014

Ruskväder idag...

Större bild - Klicka på bilden!


...och hemmadag...inget har hänt på kattfronten ännu...väntan, väntan alltid denna väntan...men Hugo ser ut att må lite bättre nu och har till och med börjat jaga Alex och sätta honom på plats...det är ju ett friskhetstecken om något! :-)
Det trodde jag aldrig för ngn vecka sen...slö, slapp och slikgiltig...bara sov hela dagarna...och inte åt heller...en helt annan katt idag...underbart...bara hoppas nu att det kommer ett positivt besked att det går att fixa till "skiten" som sitter i näsan...vi håller tummarna!

Idag ringer farbror doktorn som opererade Ullis och hör sig för om hur det går med höften...Ullis ska börja jobba på måndag men det är omöjligt som det ser ut nu med att hon måste ha stöd med krycka för att gå "normalt"...utan går det men inte så bra som det var förväntat...har fortfarande svårt att stödja på det opererade benet så vi får se vad läkaren säger och vad som händer och höfter...

Själv väntar jag på besked efter läkarbesök och resultat - provtagningar på olika kroppsliga defekter...hoppas bara att det håller sig stabilt och inga förändringar skett...vi håller tummarna!

Ha en god dag!


2 kommentarer:

Maria Thorbjörnsson sa...

Hejsan svejsan..följer med glädje dinna bilder..ha de'

Stefan Pettersson sa...

Tack Maria!
Det var kul att läsa!

Steffe