måndag 12 maj 2014

En glad nyhet...

Större bild - Klicka på bilden!


...fick räkningen på Hugos sjukhusvistelse nyss - Strömsholm...det gick på lite över 30000 (trettiotusen) men vi behöver "bara" betala 13000 (trettontusen)...bara och bara men det var skönt att det inte gick på mer...var lite inställd på bortåt en runt 20 lapp enär det var lite strul med försäkringsbolaget vad som skulle gälla och ingå i försäkringen eftersom MR/CT inte ingick i vår försäkring då ville de ha det till att vissa saker i vårdkostnaderna skulle ingå i röntgenkostnaderna så de slapp betala och att vi skulle stå för det men men i alla fall 13 lapp är mycket det men ändock mindre än vi räknade med som sagt...så nu väntar vi på svar från proverna och hoppas på det bästa.
Men nu har han varit rätt så pigg på morgnarna i alla fall...kommer och buffar mig på huvudet kl 4 sådär och vill bli klappad och purrar så härligt gosigt...och det står man ju ut med! :-)
Men sover mycket på dagarna...men men vi får se det kan vara medicinen som dåsar till honom...får ju antiinflammatoriskt...

5 kommentarer:

Skärgårdsbilder från Oskarshamn sa...

- Halloj lite längre upp.
- Håller tummarna att allt blir så bra som möjligt !
- Ha en fortsatt bra vecka !
Hälsar Henning och Blondin-Ida....:o)

Stefan Pettersson sa...

Tack och detsamma till dig/er! :-)

Steffe

Nina/Stjärnkraft sa...

Jösses ändå, vilken prislapp ... Och att försäkringsbolaget (Agria?) försöker slingra sig undan sitt ansvar är det väl ingen som blir förvånad över?

Men strunt i det nu! Huvudsaken är ändå att Hugo repar sig och blir helt fit for fight igen!

Stefan Pettersson sa...

Nina: Tack för din omtanke!
Folksam är bolaget och de är väl lika goda kålsupare hela bunten kan jag tänka!

Steffe

Ölandsvindar sa...

Hahaha, som lite part i målet efter 25 år i branschen (inte Folksam)vill jag bara lite försiktigt säga att om allt skulle ersättas skulle premierna bli så höga att ingen hade råd att försäkra sin lilla kisse. Och då skulle det verkligen bli "kattastrof"
/Kerstin