torsdag 16 januari 2014

Några av veckans bilder...

Större bild - Klicka på bilden!Veckan som varit har varit bra men vädret har väl i och för sig kunnat varit lite bättre...och så konstigt det kan vara ibland...ena dagen kan det vara full fart på fåglarna för att nästa dag inte en kroknäbb visar sig...på hela dagen...vad det nu kan bero på?
Den omärkta som vi döpt till tvåan var nere igår en sväng på dagen men var lite försiktig i att gå ner enär den tidigare bara kommit och landat direkt på marken i stort sett och vi spekulerar i om det kunde vara att den blev lite tilltufsad av den senaste kungsörnen...trean som inte lät tvåan vara ifred...och att den därför satt och spanade i trädet om det kunde vara fritt fram utan att bli antastad.
Ettan är den märkta och den har inte synts till nu på ett tag...
Vad beträffar havsörnarna så är de fortfarande svåra...fyra stycken hade vi satt i träden häromdagen men ingen ville gå ner och igår så var den på bilderna längre ner nere men stod som vanligt bara och glodde en stund för att sen dra...märkligt!
Nu tar jag välbehövlig semester ett par dagar...och kanske jag drar ut en sväng på lördag om det är väder...annars blir det några dagar i veckan som kommer...

Ha det gott!

Ses!

4 kommentarer:

Jani sa...

Som vanligt underbara bilder Steffe!
Sista var riktigt rolig :))

Mvh Jani

Lasse Jansson sa...

Underbara bilder! (Som vanligt i och för sig.) Jag faller pladask för bild nummer 6 där fågeln är på väg ner men där man inte ser varken sittpinne eller mark. Blicken och skärpan på huvud och klor är klockren.

Klas sa...

Lysande bildsvit. Ibland gnager tanken att varför ska jag själv åka ut i kylan/snön/regnet/blåsten när han Steffe serverar sånt här material?
Sen gillar jag sista bilden med fågelakrobatik på högsta nivå.
/ Deerhunter

Fjällripan sa...

Helt fantastiska bilder!!