torsdag 27 juni 2013

ETT STORT TACK!!

Större bild - Klicka på bilden!

Hedfjärden - 25 juni 2013

Till er alla som gillat, kommenterat både här och på Fejan ang islommen...mycket uppskattat!!!
Nu blir det vila några dagar...dels kroppen som skriker, dels hörselvila...vet inte var det skriker mest...knoppen eller kroppen...vad gäller huvudet så är det hörselvila som gäller eftersom den hatälskade cippen gör att jag blir helt slut i knoppen efter en dag med dels "vindstjut i micken" och dels alla pratare som ska prata i tid och otid när man är på ett sånt intressant ställe där det rör sig lite folk...inte för att jag "är sån"...det är skitroligt att träffa folk det är inte det men jag är ju hörselhandikappad med tröttande ljud och ni får ha förståelse att jag inte alltid är med hela tiden.
Men i alla fall...så är det...ibland önskar man att kunna teckna och leva utan cipp och happ...och leva i den döva världen...men jag är ju född in i den hörande världen och det är ju inte så lätt att byta språk...träffade en döv kille där och hans fru som var hörande...det ser ju så jäkla smidigt ut när de tecknar med varandra...inga problem med vinden som tjuter i micken och ingen hör/begriper vad de pratar om...vilket ju kan vara en fördel ibland! ;-)
Och man kan prata på lite avstånd också...jaja...om ett par dagar är jag fit for fight igen...

Ha det gott out there!

Ses!

6 kommentarer:

Bob Bushell sa...

The Diver is far out, the best I've seen, cheers Stefan.

Nette Cecilia sa...

Verkligen fina bilder på islommen ,Nette

Nonne sa...

Åh vilka underbara bilder!!! Ornitologiskt fotoproffs som du är måste du var född med en helsikes massa tålamod;-)Men islommen.. -worth waiting for!!!

Önskar dig god bättring från huvudvärk och skrubbsår.

ps:En bekant fångade en vacker duvhöks hanne här om dan.....med händerna!! Den satt på en av hennes ankor:-((Hon släppte naturligtvis höken igen, o fhv lärde den sig en läxa. Ankan mår dock inte så bra, men repar sig nog.

Stefan Pettersson sa...

Thanx all!

Nonne: Det ska gudarna veta att det behövs tålamod...brukar säga att det behövs tre saker när det gäller att fota fåglar...tålamod, tålamod och tålamod!

Steffe

Torbjørn Wingsternes sa...

Fantastisk bilde, Stefan.

Brita sa...

Ha en skön vila. Njut av tystnaden i skogen och ha det gott/brita