söndag 24 februari 2013

Snart inne på sluttampen...

Större bild - Klicka på bilden!


vad gäller denna säsongs rovfågelfoto...och våren och vårkänslorna börjar ta mer och mer plats i den mentala sfären...ska bli skönt att komma ut och lufta på sig lite...faktiskt! :-)
Men några sittningar till kan det bli...ser ut som om det skulle kunna bli rätt så hyfsat väder nästa vecka.
Idag skiner solen och vi har på förmiddagen dragit en sväng och kollat om hökugglan var kvar men den syntes inte till.

Och...apropå mello...trodde inte det kunde bli värre efter bananen men det blev det...herre min get...AoL...hur f****n kan man släppa fram nånting sånt... vem väljer ut och hur kan det komma sig att samma låtskrivare får chansen år efter år?...och texten till AoL:s låt var ju helt utan substans...samma tjatiga upprepning hela tiden...sanslöst dåligt!
Copacabanana...förlåt Sean Banan...du och din låt framstår ju som ett mästerverk i jämförelse med AoL!

Jaja...men i alla fall...det är Sara som lägger huv´et på sne´ här ovan och så får jag önska trevlig söndageftermiddag och kväll!

Solen skiner fortfarande och man tror knappt det är sant!

Ses!

2 kommentarer:

Kungsfiskaren sa...

Hej Stefan!
Underbar bild på Sara där hon verkligen har en härlig pose. Ja, det där med melodifest... Vilket dravel, inte riktigt våran likör ;)
Ha en fin dag i solen!
/Ingemar

Ölandsvindar sa...

Håller fullständigt med om eländet och jag skrattade dessutom gott åt alla kommentarer jag fick när jag skrev om det. Kan vilken skit som helst komma med? Man brukar skryta om att Sverige ligger steget före när det gäller musik, då måste det finnas massor av bra låtar och fina framföranden att välja mellan.Nu vänder vi blad, som kungen brukar säga. Vi ska strax äta lunch och sedan blir det ute som gäller.
Ha det!
Kerstin