torsdag 22 november 2012

Bättre fly än illa fäkta...

Större bild - Klicka på bilden!

21 november 2012

...passar väl in här på denna bilden...Sara som är i bakgrunden och Bruno (med all säkerhet) som är den som får fly...det är Sara som är dominanten på platsen och hittills vunnit alla närkamper och det är hon som sitter och bevakar sitt revir så att inga inkräktare tar över.

Idag duggregnar det och en hemmadag med fika och "avkoppling" står på programmet!
I morgon, fredag...skulle det bli fint väder har det sagts men det återstår att se...skulle bli skit igår men det blev hur bra/fint väder som helst under dagen...alltså de som spår väder kan ju inte ens ge en tillförlitlig väderprognos närmaste timmen ens...så man får ta det som det kommer med att dra ut och se hur det ser ut och om det blir skit är det bara till att dra hem...för det är ingen idé att sitta där ute med skitljus/mörker, för sittbilder har vi hur mycket som helst nu och framöver är det flygbilder som gäller...vilket inte är det lättaste...det kräver total koncentration där ett skeende sker blixtsnabbt och är över på någon eller ett par sekunder...och alla parametrar måste stämma...inga träd ivägen, snabb slutartid, bra vinkel, bra ljus och motiven/fåglarna i samklang för att bilden ska bli accepterad som en vägghängare...de egna kraven har ju ökat vartefter vi fått "de vanliga" bilderna.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Vilken bild och vilka ögon.. Ser ut som han är på väg rakt mot fotografen istället.

Klas sa...

Bruno är stymied vilket blicken väl berättar. Du gör ormvråkarna full rättvisa i alla dessa utsökta foton. Hade jag varit ormvråk skulle jag betala till fotografen för att få mitt porträtt gjort! / Deerhunter