måndag 2 januari 2012

Tulpaner...

Större bild - Klicka på bilden!

...från Amsterdam...finns en låt som heter...Lasse Lönndahl sjöng...bl.a....så gammal är jag så att jag minns den...de här är inte från Amsterdam däremot från Willys...ehhhh...i alla fall köpta där...var de kommer ifrån ursprungligen vet jag ej...men i alla fall...från det ena till det andra...usch, vilket väder...regnigt och grått...dimma t.o.m....ser det ut att vara om jag tittar bortåt Norrpan från mitt fönster.
Från det andra till det ena igen... ;-) Macrobilder idag som synes alltså...som omväxling...jo, jag kan variera mig lite! ;-)
Men jag ÄR ju en fågeldåre...går inte att komma ifrån...bara älskar "mina" fåglar så därför blir det mycket sånt på denna bloggen...och kommer förmodligen att fortsätta att bli sånt under det kommande året.
Men kanske i något lugnare takt eftersom det kommer att bli svårt att slå det året som var...jag har ju haft ett sjusärdeles flyt alltså under vissa perioder...att upprepa det lär inte bli lätt och att jaga "troféer till varje pris är liksom inte min stil heller direkt även om jag kryssar fåglar så får det komma naturligt och jag har ju kryssat en hel del under det förra året så det känns inte som ett absolut måste längre....utan det blir som det blir.
MEN...dyker det upp en "pralin"...då jävlar...!!
Jaja...vi får se...! ;-)  :-)

5 kommentarer:

LindaElm sa...

jätte vackra bilder. härliga färger med harmonisk touch.

Birgitta sa...

Kul att se andra bilder också. Dessa macrobilder har härliga färger.
God fortsättning på det nya året!
/Birgitta

Niklas Johansson sa...

Härliga färger som gör en lite gladare när det bara är grått och blött ute. Kul att du fotar annat också även om huvudinriktningen är fåglar ;)
/Niklas

Kungsfiskaren sa...

Hej Stefan!
Grymt vackra bilder som du har fotat med macron. Det visar din bredd på fotograferandet men det är som fågelfotograf du är mest uppskattad hos mig. Kan ju ta dig i hand när det gäller att vara fågeldåre!! Håller tummarna för en pralin nu på vårkanten… Såg att det var en "rappad" som sträckte snabbt förbi utanför Bohuskusten för några dagar sedan.
Ha en fortsatt fin vecka!
/Ingemar

Ölandsvindar sa...

Tulpaner ja! Härligt och krispigt och färgglatt. Spelade "med en enkel tulipan" på farmors vevgrammofon när jag var liten. (där ser du hur GAMMAL jag är)Tulpaner från Amsterdam kommer jag förstås ihåg och den andra roliga: Köp en tulpan annars får du en snyting.
God forts och många 10-poängare önskar jag dig under det nya året
Kerstin