torsdag 12 januari 2012

Känslan...

Större bild - Klicka på bilden!


12 januari 2012

...när det dyker upp en rovis är obetalbar...pulsen ökar, adrenalinet ökar och man känner sig allmänt glädjeberusad...efter tre dagars stiltje och slitigt arslenötande där det inte hänt något på rovisfronten...inte ens några skator har varit framme...så blev det idag ändå en härlig dag trots ett erbarmligt skitväder med snöglop och regn om vartannat och taskigt ljus...men denna skönheten kom vid elvatiden och då var ljuset ändå så pass att det gick att få några tider att tala om i alla fall.
Örnen satt i ett träd strax före ett-tiden fick jag se...höll koll på den en bra stund men så flög den...och bortåt naturligtvis och så var den borta...men imorgon så...!
Sa optimisten!
Detta är duvhöken som har en ring på benen och jag försökte få bilder på siffrorna men det gick inte...satt och skrattade för mig själv när ett hjortöra stack upp och dolde siffrorna och inte f*n flyttade höken på sig så den kom i rätt läge så att jag kunde fota siffrorna!
Siffrorna sitter på baksidan av "tassen".
Men en siffra till fick jag...sexan och nu har jag 6112...fattas två siffror till nu...hoppas det kommer fler tillfällen...

7 kommentarer:

strandskatan sa...

Vilken fågel!!! Och vilken härligt porträtt! Blev alldeles mållös... :)
Hälsningar Halina

Lasse sa...

Grattis till den vackra fågeln. Du är verkligen trägen och det brukar ju löna sig säger man !

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Förstår känslan,måste vara häftigt.Härligt grann fågel.

Camilla sa...

Grattis till en härlig bild. Förstår att det måste varit en underbar stund. Tjusig pose den bjuder på. De är så vackra. MVH Camilla

LindaElm sa...

underbara bilder. vilka vackra ögon :) du är så duktig på att fånga dom så fint och jätte kul att du har sån lycka vid dit stället.

Henrik sa...

Många fina bilder på duvhöken du visar :)

/Henrik

JM sa...

Flotte billeder