fredag 6 januari 2012

Idag kom så äntligen Nikons nya flaggskepp - D4!

Större bild - Klicka på bilden!

Gömsle - 5 januari 2012
Som det spekulerats om så länge...jag tänker inte dra något om den utan det finns så många andra som gjort och det finns att läsa om den på Nikons egna sajt.
Och sen är den alldeles för dyr för mig...54 t-peng...nä...det får vara!
Jag är så nöjd med min gamla trotjänare D700:an...och inväntar om det kommer en D800 ev...även den lär väl stiga/höjas i pris jämfört med D700 när den kom.
Så hur det blir med den D 800 får vi se...jag är intresserad av att ha två kamerahus i det att jag vill slippa byta mellan stora gluggen och de andra objektiven.
Men det är ingen ko på isen!
Nu kom det uttrycket till pass! :-)
Jaha...där ser man!

Nog om det...idag har jag köpt en P5 gasoltub att växla mellan med P11:an när gasen i den tar slut...det blir bra det!
Och så har jag hämtat min fjärris till kameran och testat...fungerar och halvtryck på knappen gör att fokuseringen funkar också...det blir bra det!

Kan också berätta att jag fick ett meddelande om att fyra örnar varit nere och käkat MEN...idag var jag tvungen att "valla" tanten en sväng...hon jobbar ju i veckorna och vill ut på helgerna så...ja...men i morrn så...eller veckan som kommer....det blir bra det!
Sa optimisten! ;-)

Ha en fortsatt fin helg!

4 kommentarer:

Fjällripan sa...

Fantastisk bild!! Så typiskt att örnarna kom idag då, men de kommer nog igen :)) Igår satt jag och kollade igenom en massa av dina fina inlägg och blev så full i skratt när jag läste "Herre min get..." när du fotat en ny fågel :)) Roligt uttryck, precis som "kon på isen" :)

Mimmi sa...

Med de bilder du tar .. skall du absolut inte byta kamera .. Det är så otroliga vackra bilder du tar på alla dessa vackra ståtliga fåglar :)
kram

ANNA JONSSON sa...

hej på dig där du:-) jo..du..det är ju inte livsviktigt eller så..men jag skulle vilja centrera min headerbild på min blogg. och jag ser att du har gjort det..min fråga är HUR du gjorde då??? jag kan inte få till det här nämligen:-( du kanske kan hjälpa mig:-) ?? hälsn.den där anna;)

Sylwia Grabinska sa...

Dina bilder av fåglar är fantastiska!!! Riktigt professionella.
Varför jag kan inte fotografera dem så vackert som du???

UNDERBARA BILDER