söndag 28 juni 2020

Stortruten...

Större bild - Klicka på bilden!

...veckan som gått har jag fått sålt en del kameraprylar...gått förvånansvärt bra faktiskt, brukar kunna vara trögt men ett objektiv, storgluggen...gick på en dag och det var det dyraste.
Gillar köpare som kan komma till skott snabbt och smärtfritt...det finns en del tröghuven som ska trilskas och det är än det ena, än det andra, det ska prutas och dra´t i långbänk och allt vad det nu kan vara för att till sist en del drar sig ur...inte höras av ens...jaja...alla är vi olika och en del har väl sina skäl till "trögheten"...typ...!

Nu blir det till att gå ner i vikt...i alla fall vad beträffar utrustningen och när det gäller mig själv skulle det också behövas gå ner i vikt en hel del men det blir en svårare fråga...mycket svårare fråga...viktkampen i den egna lekamen pågår ständigt och jag är den ständige förloraren...matglad som man är!
Och det lär väl förloras även denna gång så för det egna psykiska välbefinnandet så är nog det bästa att vara en rundglad pansjo i sina bästa år.
Vikten ligger nånstans runt "trivselvikt" å vad den ligger på exakt är väl en fråga att tampas med in my mind...så den får nog ligga där den ligger.!

Såååeeh...snart är vi inne i juli och coronan fortsätter med oförminskad intensitet och lär väl fortsätta som det ser ut...oavsett vad chefsepidemiologen säger...vi här håller oss undan så mycket det bara går och att det fungerar med barnbarnen som ju är det viktigaste att få en fungerande vardagsfunktion där vi kan träffas på något sånär normala villkor.
Tvätta händerna ingår rutinmässigt varje gång en utflykt företagits utanför hemmets lugna vrå och när barnen kommer på besök är det det första som görs innan andra saker vidtar.

Kalkbro - 27 juni 2020

Inga kommentarer: