fredag 17 november 2017

Wow...liksom...

Större bild - Klicka på bilden!


...hade en kungsörn nere igår några sekunder och fick några suddisar som synes på bilderna men men...en kungsörn är en kungsörn är en kungsörn sååååå...det är ju inte varje dag man har en sån celibritet på besök!
Västmanlandsörnarna får vänta ett tag till...man vill ju ut och inte sitta vid datorn för mycket...tids nog så hinns väl de med också inom sinom tid...typ!
Kommer säkerligen regniga dagar...november...december...men november har varit rätt så hyfsad faktiskt...hittills och bjudit på fina dagar...och då vill man ju som sagt inte va stugsittare...

Och som om det inte var nog med kungsörnen så kom denna skönhet också (sparvhök) och gjorde min dag...wow...där med liksom...!

Och så hade jag vråk men bara en denna dag...de brukar vara väldigt stationära...trevlig att veta att de finns i närheten när dagen är död... men ett par örnar kom och gjorde ett par svängar...ett litet mindre wow...men ett wow ändock...liksom!  :-)
Ja, man blir ju lite blasé på havsörn enär man haft så mycket av dem nere och plåtat...men det spelar egentligen ingen roll det är lika roligt ändå och spännande att se vad de ska hitta på varje gång man får ner dem...16 november - 2017

Och dagen går mot sitt slut och ljuset falnar mer och mer...den sista havsörnen väntar på att lyfta och flyga till nattvila någon stans i sin hemmaskog...och själv drar jag hem till soffan och känner en härlig känsla i kroppen av trötthet och lycka efter en härlig dag! 

2 kommentarer:

Ölandsvindar sa...

Häftigt!! Och vilket fint ljus på sparvhöken. Önskar att jag fick sträcka ut i soffan ikväll men det är kroppkakefest i hembygdsgården. Alltid är det nå´t!

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Bara att gratulera till din fina dag,bild nr 2 faller mig helt i smaken!