söndag 21 december 2014

Havsörn och Kungsörn...

Större bild - Klicka på bilden!


...och en av de mest fantastiska dagar jag varit med om!
Lycklig blir man...underbart är det... när allt slit lönar sig...för som jag sagt tidigare...det är inte bara å dra ut och tro att de kommer som på beställning...ibland är det helt dött och man undrar vart fan de tagit vägen...tålamodet frestas in absurdum ...men så helt plötsligt händer det...en efter en dimper ner...och som grädde på moset...tre kungsörnar i fredags...! :-) Man tror ju inte det är sant...men det är det!
Som sagt var också...nu blir det semester fram till efter Trettondagen och eventuellt vidare hela januari med flyttbestyr och allt ikring det...vi får se... och men visst det kommer å bli ett och annat blogginlägg...tror jag... (?)... över jul/nyårshelgen men av en helt annan karaktär...örnarna får också vila över hela julhelgen.

Idag har vi börjat skruva ner hyllor och sånt som sitter på väggarna...sen har vi varit iväg med ett lass till till tippen...åh herre min get vad skit man samlar på sig under åren...ska bli skönt å få rensat ordentligt!

Men i alla fall...håll till godo med dessa bilder...hoppas att de faller er i smaken!

Ses!

































Fredagen den 19 december 2014

7 kommentarer:

Ana Mínguez Corella sa...

Wonderful pictures.. Spectacular!!!.. Merry Xmas..

Skärgårdsbilder från Oskarshamn sa...

- Halloj norröver.
- Grattis till en helt enorm bildserie. Sanslöst bra !!!
- Ha en trevlig julhelg !
Hälsar Henning och Blondin-Ida...:o)

Lasse Jansson sa...

Det här är ju helt fantastiskt. Grattis till en magisk dag i naturen! Tack för att du på ett så utmärkt sätt delar med dig av dina iakttagelser. Jag är stum av beundran och hänförd av de majestätiska varelserna!

Fjällripan sa...

FANTASTISKA bilder!! Vilken upplevelse!! :)

Maria Thorbjörnsson sa...

Önskar God Jul och ett Gott Nytt Fotoår..

Klas sa...

Håller med övriga skribenter : Fantastisk bildserie. Massor med fågel och vackert väder på det med sitt briljanta ljus. Önskar dig God Jul och minimalt flyttbesvär!

/ Deerhunter

Mårten Lundgren sa...

En härlig bildserie du visar upp här Steffe på både havsörn och kungsörn!