måndag 24 augusti 2009

En liten lustiger historia!

Just nu är det lite lågsäsong i fotograferandet för mig...det har varit en del annat som kommit emellan.
Men jag kan i alla fall (bl.a.) berätta denna lilla söta näthistoria för er:

För ngn vecka sen fick jag ett mail från en kille som sett mina bilder på min hemsida och bloggen och tyckt att de var fina.

Och skrev också detta;
Om du någon gång åker ut till Husby och Vadsjön får du gärna höra av dig så vi kanske kan träffas där, kanske man kan få några tips?

Till saken hör att jag visste vem denne kille var...en gammal kompis från forna dagar sen -74 då vi gjorde en resa till Norge och Trollstigen tillsammans med en tredje kille som var med.
Vi åkte i en fullpackad grön folkvagnsbubbla. (den var min!)

Tjugo årsåldern alla tre och nyfikna på att upptäcka världen.

Han visste däremot inte vem jag var och kände inte igen mig på bilderna på hemsidan...jag hade också långt hår på den tiden som gick ner till axlarna.

Av outgrundliga anledningar så gick vi alla tre skilda vägar efter Norgeresan...det kom andra, som vi tyckte då, viktigare saker emellan som flickvänner, bosättning, barn och sånt än att hålla kontakten.

Men i alla fall jag skrev tillbaka några rader och bl.a. detta.
Ja, det var ju inte igår precis...Norge för sådär en 50 år eller nått sen! ;-)

Fortfarande hade han ingen aning om vem jag var..."Norge...vad faaan dillar han om...vad menar han...va fan bubblar han om Norge för"?

Men så efter ett tag så gick det väl upp ett ljus i alla fall och "men va faaan det är ju Stefan från när vi var till Norge -74...
Oj vad världen är liten att jag skulle hitta till dig på nätet efter så många år"!

Jodå..så frugan och jag drog iväg i helgen och tog en fika hos honom...och snackade lite skit...trevligt var det och roligt att det kan gå till så här i cybervärlden.

En liten rolig grej till i sammanhanget med Norgeresan var det också....det var nämligen så att han hade bråttom hem som sjutton och ville titta på fotboll...det var nämligen VM och det berömda Ralf Edström målet mot V-Tyskland ni vet när han klippte till bollen på volley rätt in i krysset...som visats hur många gånger som helst.
Nejdå, fotbollen var inte det primära...utan det var att han hade en flickvän på gång och ville hem till den nya kärleken och de är fortfarande tillsammans...men det ville han ju inte berätta då av naturliga skäl! ;-)
Tuffa grabbar i den åldern snackar inte om sånt sins emellan!
Men nu kröp sanningen fram...men det tog några år! :-)

Annars ska frugan och jag till Norrköping på onsdad och kolla en spelning som sonen ska göra på kvällen och ett ställe som heter Saliga Munken...det ska bli kul och (några) bilder fick jag ta...ibland är det roligt att testa lite annat att fotografera än det vanliga.

Inga kommentarer: