fredag 28 juni 2024

Ännu en underbar morgon...

Större bild - Klicka på bilden!

...kvartifyra igår morse...var jag till "mina lommar"...visst är det en aning jobbigt att komma iväg men när man väl sitter där på plats medan dimslöjorna dansar, stilla vatten och lommarna simmar lugnt och harmoniskt sina rundor och inget som stör annat än måsarna och gässen som tillhörande normala attribut till naturens under. Solen på väg upp och träden speglar sig i vattenytan. Då är livet gött!
OCH...behaglig temperatur också...så man slipper frysa...gör ju det fulländat!

Idag ska det visst bli oväder...det pratas om att det eventuellt ska bli hagelskurar också...men än så ser det inte ut som om det ska bli något alls men dagen är ju bara förmiddag så vi får se vad som händer.

Själv ska jag nu gå igenom bilderna från lommarnas sjö. Nackdelen - fördelen, med det digitala...förr hade man en 36-rulle...nu kommer man hem med kanske tusen bilder som ska gås igenom...det tar sin lilla tid...men föredrar det digitala alla dar i veckan trots mängden bilder det kan bli ibland. Kill your darlings är det som gäller...!

Men skönt att ibland ta det lilla lugna och ha sköna hemmadagar med bildbehandling med avbrott för fika och tv-serier som vi kollar...på eftermiddagarna. Engelska kriminals är favoriter. Just nu "Hidden" andra säsongen på play. Och ett avsnitt i veckan är det The Bay. Där kollar vi sista säsongen nu.

Fan...det är ju fredag idag också...dagvill och veckovill kan man vara ibland...på måndag är det 1 juli...det rullar på!

Kollar på fotbollen gör vi också mellanåt...går ju på kvällarna 6 och 9 så perfekt tid och nu är det åttondelar så blir lite mer spännande. Vinna eller försvinna är det som gäller.

Trevlig helg!

27 juni - 2024

Inga kommentarer: