söndag 2 juli 2023

Stod i farstun...

Större bild - Klicka på bilden!

...med ekipaget packat och klart i ryggan...men så tänkte jag...kollar ut genom vardagsrumsfönstret först...regnet står som spön i backen...jaha, det var det...bara att packa av grejorna och installera sig vid datorn en stund.
Det blev en svart/vit sepia av tredje bilden i förra inlägget.
Har fått klart från Windows Update, det är klart att installera 11:an men fan vet om jag törs...avvaktar ett tag...det händer alltid nått tok när man ska göra nånting sånt...!
Det är ju en stor updater vad jag fattar för...
Har haft tillräcklig med strul med burken ett tag så vill gärna att den lirar som den ska en tid...peppar peppar!
Lirar som den ska...?  Njaaa...jag hankar mig fram är väl mer rätt att säga, det är inte riktigt som det ska i burkhuvet...en del bilder som jag laddar in är korrupta...färgrand över halva bilden och vad det beror på vet jag inte och inte heller han som brukar hjälpa mig har lyckats klura ut var felet ligger någonstans.
Som tur är är det bara en eller ett par tre stycken vid varje inladdning av bilder...än så länge...har testat ett nytt minneskort men samma där.
Nu kommer HSB och säger att hon vill köpa pelargoner så vi drar iväg till nån trädgårdshandel och handlar lite blomgottis till uteplatsen...å sen vid hemkomst blir´e fika...dan rullar på...ändå.
Å regnet behövs...verkligen...en vecka minst med intensivt regnande, för att det ska bli en återställning till naturliga nivåer av välbehag i markerna.
Tjing tjing!

1 kommentar:

Ölandsvindar sa...

Vi har också fått regn. Drygt 20 mm, så härligt! Dessutom hör jag hur varenda droppe landar med min nya hörselutrustning. Men dessutom knarrar kökssoffan infernaliskt varje gång gubben rör sig, där han sitter med sitt korsord. Så det är plus och minus med allt. Men fåglarna hör jag!! Min dator och skrivare tappade kontakten med varandra förra veckan. Så där gick en halv dag, men jag lyckades till slut, så nu är ordningen återställd. Nu ska jag ut i kulingvindarna. Oj, vad det susar och brusar.
Ha det
Kerstin