torsdag 30 oktober 2014

Det känns så jävla bra...!

Större bild - Klicka på bilden!

28 januari 2014

Då så...då är pappirerna påskrivna...lite nervöst innan det...enär det kan komma ett bud till som ngn spekulant sovit på under natten och då fortsätter budgivningen...lite osnyggt men så är det.
Så det gäller att vara så snabb som möjligt att peta dit den där underskriften.
Men nu är det klart...känns så jävla bra...hur länge det nu varar, sa den obotlige pessimisten...förändringens vind har blåst nu ett tag...ny katt, nytt place gömslet, ny lägenhet...kanske man skulle ta å byta bil också...näää, det får allt fan vänta...en sak i taget...det blir för mycket annars.
Har inte landat i det här än...det gick fort när det väl small till...ibland trimmas livet upp i för hög fart och då gäller det att hänga med...
Och...på måndag går frugan ner till fem timmar om dagen...hon känner sig lättad...det har varit jävligt tufft för henne ett tag nu...väggen var väldigt nära att slå ikull henne men nu kanske den drar sig tebax igen...skönt...hoppas...!
Åsså ska radhuset säljas...städas upp för fotografering, fotas, visningar...å flyttfirma tror jag vi tar...varken frugan eller jag orkar med å slita å släpa med tunga möbler...ja, det visar sig vartefter hur det blir...
Vi har bott i radhuset sen -88...va´ blir´e?...26 år då...hmhmmmm...so many years?...det jag kommer sakna mest är nog ändå "mina" fåglar på uteplatsen...bra på det nya är att allt är i ett plan...ska bli skönt!
Nära till ån också...kan jag sitta där och plåta fåglar...kanske...när det är break from the koja?

Ses!

4 kommentarer:

Klas sa...

Det rinner snabbt mycket vatten under broarna, eller hur det brukar uttryckas. Vi har bott i huset sen -91. Grattis till nya förvärvet. Koltrasten verkade tycka såld för s å mycket pengar!? Skönt att veta att på lite sikt får man oftast tillbaka och det med råge. Ehmmm, köpte du inte ny bil typ förra året?
/ Deerhunter

Fjällripan sa...

Många förändringar på en och samma gång! Förstår att det känns konstigt att flytta när man bott så länge på samma ställe.

Niklas Johansson sa...

Grattis till att ni vann budgivningen. Om det känns rätt och bra för er så kommer det att bli bra med flytten mm.

Örnbilderna fortsätter du att leverera ser jag, den ena bättre än den andra, grymma bilder. Kanske snart dags för en rovfågelutställning?

/Niklas

Stefan Pettersson sa...

Tack ska ni ha!

Nja...någon utställning har vi inte tid med! :-)

Måste plåta rovisar vid kojan... :-)

Steffe