torsdag 14 november 2013

Gårdagen och dagen idag...

Större bild - Klicka på bilden!

13 november 2013

Det blev en bra dag vid kojan igår trots avsaknad av de stora "kungarna" havs och kungsörn...MEN havsörnarna kretsade runt ovanför oss och en satt i grantoppen en stund så de finns i närheten och det är väl förhoppningsvis bara en tidsfråga innan ngn dimper ner.
En kungsörn rapporterad vid Sibro Kvarn igår...

Fler bilder från igår på: www.steffelodi.se och Senaste bilder.

Idag fyller min kära hustru år så då har det varit ledigt från foto...MEN...vi var till Trosa på förmiddagen och fikade med en..jaja...inte bara en...hon fyller ju bara en gång om året såååå...det blev tre smarriga bakelser till kaffet och jag åt den till vänster...så nu får jag hålla igen en vecka...och sen fick jag tillåtelse att i alla fall dra förbi Ökenstenskvättan igen och kolla lite på den...jaja...det blev två turer...en när vi kom och en när vi fikat färdigt...en liten snabbis...som blev två snabbisar...typ...så att säga...det är ju inte varje dag man har besök av en sån rarris av dignitet första fyndet i Sörmland...kanske en sån dära "once in my life-händelse"...sååå...bäst att passa på!


Den var "hemma"...mobilbild.


Mobilbild

Mobilbild
 Ses!

3 kommentarer:

Lasse Jansson sa...

Fågelbilder (via länken) som vanligt fenomenala. Och det är kul att läsa att den lilla främlingsfågeln fortfarande lever. Det antyddes ju att den var lite risig p.g.a. Någon fönsterkrock eller liknande.

Birgitta sa...

En fin bild med motljuset genom vingen.
Verkar ha varit en trevlig födelsedag på alla sätt så grattis båda!

Anonym sa...

Tack ska ni ha!

Steffe