söndag 31 januari 2016

Tretåig hackspett - Kryss 185

Större bild - Klicka på bilden!

Fjällmossen - Brännan - 31 januari 2016

En lurig sak det där...grenar, grenar OCH grenar i vägen...tog en bra stund innan jag fick "frispel" på den...och ändå är jag inte riktigt nöjd med bilderna fotomässigt men som kryss är jag mer än nöjd!
Och det var nära att det inte blev några bilder alls eftersom det var menat som en utflykt och reka efter den berömda "stenen" som jag inte hade en aning om var den låg samt att frugan skulle med och det vet ni ju sen förut hur det är med det men så tänkte jag...fan bäst å ta med sig 70-200:at i alla fall och ryggan så jag har nånting för utifall...plus 2:ans konverter på så det blev 400 i alla fall men visst nu när den visade sig så fint så hade det inte varit dumt med stora gluggen...jaja...som ni kan se så är det mycket grenar i vägen och den satt länge och väl å peta i det trädet men så började det å ta slut för den så det blev en förflyttning och det blev två...och jag fick bilder där den var helt fri men bakgrunden...suck...jaja...nu vet jag ju var den håller till och igår...ja, jag var där igår också...tredje resan blev det idag och igår som sagt såg jag lappugglan som kom å flög förbi rakt framför mitt huvud och landade fint inte så långt ifrån mig med "frispel" också men skulle just te å dra upp kameran till ögat och dra av en serie men så kom en skådare och drog fram som en furie och by by med den...jaja...jag har bilder på lapp så det gjorde inte så mycket med det men man vill ju ändå ha bilder i det att varje gång är ju en ny gång...typ...
2 kommentarer:

Ölandsvindar sa...

Vad kul! Grattis! För många år sedan (1999) var jag och några andra i skogen ovanför Kilaån och letade fjälluggla. Det var skitkallt och massor av snö och ingen uggla syntes till. Då kom någon springande och larmade om en tretåig en bit in i skogen. Det blev ett oväntat livskryss. I går såg jag 6 starar. Känns fint den sista dagen i januari.

Ha det/Kerstin

Klas sa...

Har aldrig sett någon sådan, intressant.
Blev ju rätt skaplig bildskörd trots allt :)
/ Deerhunter