fredag 27 november 2015

Ett jädrans drag...!

Större bild - Klicka på bilden!

24 november 2015

Igår blev det ett jädra drag på både korp och örn...hade massor av korp och kråkor nere plus två örnar nere på backen och fem-sju stycken allt som allt...jag har tidigare haft bilen stått alldeles vid gömmet...50-100 meter ifrån nått och det har varit jävligt oroligt minst sagt på både korp och örn...korpar är framme men drar nästan direkt och gör såna dära uppflyg och kommer tebax och är så fruktansvärt rädda att de hoppar av sin egen skugga...men igår ställde jag bilen en bit ifrån kojan...kanske 3-400 meter...bakom träd och om det var det som gjorde grejen att de kom igår vet bara en viss potentat...eller på ren adekvat svensk vokabulär..."det vette faaaaan"! 

Örnarna satt fint i granarna och korp o kråk röjde som på en värsta ravefest vid åteln...en jäkla kul dag! 
Nu ska jag prova och växla med bilen koja och en bit ifrån å se vad det gör...och inte nog med detta...kunde röra gluggen lite sakta och hänga med örnarna när de flög från granarna och fick flygbilder...taskigt ljus och högt ISO men men...det brukar kunna funka ändå med lite extra bildbehandling som brusred...visst...uppflyg men de kom tebax! 
Tror de vänjer sig efter ett tag att det sitter nån jävla idiot i kojan å plåtar...det är liksom inte farligt men det tar tid...

Nu har det blivit en del bilder under veckan så ett par timmars "kill your darlings" stundar...och de bästa sparas och en del hamnar här on the blogg! Yes!

Ses!

1 kommentar:

Lasse Jansson sa...

Vad kul att läsa att ditt gömsle funkar och ger dig möjligheter till bra bilder på rovfåglarna. Det är ju till stor glädje för oss som tar del av ditt fina bildmaterial! :-)