söndag 23 november 2008

328


Ett nytt ställe idag igen söder om Nyköping ca 3 mil...och vilket ställe sen!!!
En å med meanderslingor och då snackar vi meander...och här är bara en del av fallet...vi hade gått en bit och det fanns mer att kolla in och mer att gå på...men vi ville suga på karamellen till fler ggr! ;-)
Skogen var väl lite risig men men...eller både och iofs...ja, det syns ju på bilden hur det ser ut lite...det fanns ju också såna här grönmosseytor som är så härliga att gå på...ganska skapligt stigat var det också...men ändå inte så att det var slitet...tror att detta naturreservat är ganska nytt och vi fick faktiskt leta efter det...fanns inga skyltar lr något annat som talade om var det låg...hit ska vi åka fler ggr...underbart!
Tänk att det fortfarande finns platser att upptäcka inom ens närhet, fortfarande, fast man bott i Nyköping hela sitt liv...hittade det här på nätet men ändå är det ju svårt att veta var man exakt ska gå o.s.v....men ialla fall vi hittade det så småningom...internet är fantastiskt!! :-)
Fler bilder på: http://www.steffe53.se/

2 kommentarer:

Anonym sa...

Läcker flow i vattnet och en typiskt härlig gråbrun senhöstomgivning. :)

Anonym sa...

läckert ställe som du hittat...här få du ut och rota efter mer motiv minsann! jag brukar leta efter nya ställen och även jag hittat ett paradis där trollen trivs...