onsdag 24 maj 2023

Simma lugnt...

Större bild - Klicka på bilden!

...gör ejdern vid Jogersösundet...och jag hoppas också att vi här - Ullis och jag - kan simma lugnt ett tag i tillvaron nu, enär det varit lite väl mycket skit med katten, vetbesök både här i Nypan och en resa till Strömsholm. (blåsljud på hjärtat)
Sen en resa till Norpan för att dra ut/operera bort en tand på Ullis.
I måndags var jag till käftis och lagade två tänder...huuuga vad det drog iväg med pengen!
Och även med pengar vid de tillfällen jag berättar om ovan...suck...men hoppas det tar slut nu ett tag framöver!
Ullis ska till tandis här i Nypan snart igen och det kanske blir mer utgifter men håller tumsen att det klarar sig och gaddarna är oki!
För att inte tala om den låååångdragna förkylningen som varit över en månad och som vi inte haft någon gång tidigare i livet...fan vet om det kunde ha varit coviden...men vi har tagit alla sprutor.
Hostat, snorat...snutit ett par deciliter om dan ta mig tusan...täppt i näsan med första veckan feber 39 grader hos båda...nu som först i dagarna har det släppt lite som det verkar...men ropar inte hej där heller enär det är andra gången som vi har råkat ut för förkylning med ett mellanrum på någon vecka men första var nog en ren vanlig enkel förkylning där barnbarnen smittat oss... i jämförelse med den andra som var/varit ett rent helvete!
Ipren, alvedon...nässpray så har man ju klarat sig någotsånär så man kunnat stått på benen i alla fall och ibland någon gång då och då ta sig en liten naturtripp ut med tillhörande skogsbad!
Men i alla fall...nu kör vi igen och datorn rullar på men hade en blåskärm i morse men startade om och efter hemkomst från naturtrippen så lirar det...än så länge. Peppar peppar!

13 maj - 2023

Inga kommentarer: