lördag 7 maj 2022

Brushanar och andra vadarfåglar...

Större bild - Klicka på bilden!

...sådär da...det var sista surven bilder i denna omgång...och idag regnar det men det kommer nya dagar och nya pics inom sinom tid...flugsnapparen har kommit till kvarteret där jag bor...den har kommit de senaste åren eller man kan väl säga att den kommit varje år sen vi flyttade hit.
Frugan brukar höra den utanför vardagsrumsfönstret där den då och då sitter i körsbärsträdet ovanför holken och försöker locka till sig en snygg flugsnappartjej...för jag antar att det är en hane som sjunger så fint.
Ja...sjunger...det är frun som säger att den sjunger fint...jag har ju inte den kroppsdelen i full funktion som kan ta emot dennes ljudvibrationer i form av en fågelsångs ädla toner!
Nu har jag varit flitig i naturen och plåtat en hel del vårprimörer av olika slag...känner en viss mättnad för tillfället.
Behöver ladda upp lite energi och just nu har vi barnbarnen här över helgen men den energi man laddar försvinner ganska så snabbt enär de vildingarna har en energi som inte är av denna världen så det blir lite plus minus noll känns det som men det är förbannat kul...som omväxling!

Ha en fortsatt trevlig helg!

Tjipp tjipp!Lövsund - 3 Maj - 2022

Inga kommentarer: