tisdag 1 september 2020

Hittade två ovisade bilder...

Större bild - Klicka på bilden!

...på välkända motiv från senaste Ölandstrippen...som jag gjorde om till svart/vitt.

Och så skriver vi 1 september och hösten har gjort sitt intåg...

Är det inte det ena så är det det andra...bloggen har nyss fått ordning på sig så den funkar nu som den ska...ett tag var jag ju inne på att gå över till WP men så med lite tålamod så löste det sig vartefter...

Tänkte lägga in alla ölandsbilder, de senaste, på en annan sajt jag har så bilderna hamnar i "samlad tropp" så att säga...det blir bättre överblick och att man få alla bilder i samma mapp...s.k. samling.
Men icke då...gick inte att ladda upp bilder så när som en eller några stycken sen tog det stopp och stod och snurrade bara.
Chat med support och fel upptäcktes...detta var på förmiddan och mail skulle jag få under dagen om felet var/blev fixat men icke...får se imorgon om det löser sig...som sagt var...är det inte det ena så är det det andra.

Tja...vad mer...nu börjar det kännas höst och då känns det även att man vill börja mata småfåglarna ...tänkte dra till Granngården imorrn och handla in några säckar solrosfrö, jordnötter och  talgbollar...ska bli kul å komma igång lite smått igen.


31 augusti - 2020

 

Inga kommentarer: